Hem » Om oss

Om oss

An Auto Center i Gårdstånga startades 2005 och har erbjudit bilservice av hög kvalitet med kundens behov i fokus sedan dess. Våra medarbetare har lång erfarenhet av såväl bilreparationer som bilservice.

Vi tar hand om bilar och släp av alla märken och årgångar och har via MECA ett stort kontaktnät av kunskap och reservdelar.


Kontakta oss

Om An Auto Center

MECA-ansluten verkstad

Som anslutna till MECA tar vi del av deras höga kvalitetskrav och utbud av originaldelar till alla bilmärken. Det gör att vi kan utföra likvärdig bilservice och reparationer som en märkesverkstad.

Reparation och service

I vår fullserviceverkstad i Gårdstånga, nära Lund, utför vi allt från bilservice och reparationer, till bildiagnos och däckbyte. Vi utför arbetet snabbt och effektivt med korta väntetider. Vid diagnos och enklare service kan vi ofta göra det direkt på plats medan du väntar. Men du får gärna boka tid förväg för att garanteras tid för dina bilbehov.

Däckbyte och däckhotell

Vi erbjuder drop-intider för däck- och hjulbyte. Dessutom kan vi ta hand om sommar- eller vinterdäcken medan du inte använder dem i vårt däckhotell.